TNV on aikuisliikunnan laatuseura

PRIIMA-seurat ovat Suomen Voimisteluliitton jäsenseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Ne ovat sitoutuneita pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluvat Suomen suurimpaan terveysliikuntaketjuun – Svoliin.

Me täytämme PRIIMA -laatuseuran kriteerit

1. Seuralla on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Tarjonta on monipuolista ja luotettavaa. Jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit.

2. Seura tarjoaa aikuisliikkujille mahdollisuuden osallistua myös tapahtumatoimintaan, kuten näytöksiin tai jumppatapahtumiin.

3. Seuran ohjaajilla on aikuisten harrasteliikunnan ohjaamiseen koulutus. He ovat käyneet joko Svolin aikuisten ohjaajakoulutuksen 1-tason tai heillä on muu ryhmäliikunnan ohjauksen koulutus täydennettynä voimistelun lajiosaamisella.

4. Seura järjestää liikuntaa turvallisessa toimintaympäristössä ja ohjaajilla on perusensiapuvalmiudet.

5. PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseura on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, ja se kerää säännöllisesti asiakaspalautetta sekä arvioi toimintaansa.

Lisää tietoa PRIIMA-sertifioinnista täältä.