Vapaaehtoiseksi Suomi Gymnaestradaan

Tule kanssamme tekemään kesän liikuttavimpia festareita Turkuun 7.-10.6. Turun Naisvoimistelijat järjestää Voimisteluliiton kanssa Marli Areenan tapahtumia ja tarvitsemme vapaaehtoisia kaikkiin päiviin. Tule mukaan hetkeksi, koko ajaksi, muutamaksi tunniksi tai miten koetkin jaksavasi.

Me koulutamme sinut ja pääset osaksi suurta voimistelujuhlaa. Saat lisäksi vastineeksi panoksestasi pienen TNV muiston ja Suomi Gymnaestrada paidan sekä halutessasi todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta. Ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme minä päivinä sinulla olisi mahdollisuus osallistua ja sen jälkeen jaamme tehtäviä tarkemmin. Tehtäviä on monipuolisesti tarjolla alkaen musiikin soitosta aina lipuntarkastukseen ja opastamiseen asti.

Ilmoittaudu mukaan täällä >>

Tervetuloa mukaan tekemään Turun kesän upeinta tapahtumaa!