Strassien harjoitus- ja esiintymispäivä onnistui hienosti

Lauantaina 2.4. reippaat Strassitytöt aloittivat päivän urakoinnin perustreenillä Aninkaisten salilla. Leirin aluksi lämmiteltiin sydämellisissä merkeissä, kun voimistelijakaverit saivat kirjoittaa toistensa sydämiin positiivisia asioita toisistaan. Päivä jatkui ahkeralla ohjelmaharjoittelulla Lintulan matolla, jossa myöhemmin esitettiin yleisölle ”kenraaliharjoituksessa” vapaa- ja vanneohjelmat.

Tyttöjen vapaaohjelmissa jalat ovat suoristuneet ja ojennukset parantuneet – kaikki vapaaohjelmat olivat iloista katseltavaa. Ensimmäistä kertaa esitettäviin vanneohjelmiin jäi vielä parantamisen varaa – mutta kaikki voimistelivat lavalla kuitenkin päättäväisesti joten tästä on hyvä jatkaa harjoittelua eteenpäin.

Strassit esiintyvät seuraavan kerran alueen asematapahtumassa 10.4. Kupittaan hallilla – tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!