Maiju esiintyi vahvoilla suorituksilla yleisölle

Maiju esiintyi täpötäydelle Lintulan katsomolle lauantaina 2.4. kun Glitterirytmiset ja Strassirytmiset esiintyivät kenraaliharjoituksen omaisesti uusilla kilpailuohjelmillaan. Maijulla nähtiin varmaa tekemistä ja neliottelu pysyi hyvin koossa vaikka pohje samalla oireilikin. Pari pienempää välinevirhettä osui kuitenkin vielä kokonaisuuteen mukaan, joita lähdetään kitkemään pois viimeisten viikkojen viimeistelyssä.

Maijulla on tavoitteena SM-kilpailussa oma onnistunut ja ilmaisullinen neliottelu. Toivotamme kaikki Maijulle onnea ja jaksamista viimeisten viikkojen puurtamiseen.

Lajien yhteiset SM-kilpailut käydään tänä vuonna 15.-17.4.2011 Jyväskylässä ja ne ovat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Tässä todellisessa suurtapahtumassa kilpailee n. 700 urheilijaa seitsemässä eri lajissa. Tsemppiä kaikille kisoihin valmistautuville! Lisätietoja lajien yhteisestä SM-kilpailusta löydät täältä.