Timantix hienosti neljänneksi piirikisoissa Liedossa

Timantit- ja Timantix-joukkueet avasivat kevään kisakautensa 3.4.2011 TUL:n piirikisoissa Liedossa.  Merirosvo-ohjelma esitettiin ensi kertaa tuomaristolle ja tuomareiden kommentti ohjelmasta oli: ”Ihana idea ja siihen hyvin sopiva puku”. Timantix osallistui 10-12 -vuotiaiden kilpasarjaan ja sijoittautui upeasti neljänneksi aivan mitalisijojen tuntumaan.  Timantix saivat tuomareilta positiivista palautetta hyvistä vartalonsarjoista ja iloisesti suoritetusta ohjelmakokonaisuudesta.

Timantit-joukkue osallistui ensi kertaa 12-14 – vuotiaiden kilpasarjaan. Sarja oli todella kovatasoinen, mutta Timantit tekivät siistin suorituksen. Kiitosta tuli dynaamisista käsiliikkeistä ja voimankäytön vaihteluista. Seuraaviin kisoihin pitää molempien joukkueiden vielä kehittää suorituksen yhtäaikaisuutta ja vaikeiden tasapainosarjojen sujumista.

Liedon-kisoissa julkistettiin myös Timantit- ja Timantix-joukkueiden yhteinen uusi  upea kannustuslakana.