Tähtirytmisten Mina ja Julia Miniringin leirillä Kisakalliossa

Mina ja Julia osallistuivat 1.-3.4 Suomen voimisteluliitto Svolin järjestämälle rytmisen voimistelun Miniringin leirille Kisakalliossa.

Leirillä voimistelijat oppivat paljon uusia taitoja kokeneiden valmentajien johdolla. Leirin ohjelmassa oli balettia, lajiharjoittelua, välinetekniikkaa, vaikeusosia ja venyttelyä. Tyttöjen mukana leirillä oli valmentaja Anni.

Lopuksi Nuorten maajoukkue esiintyi leiriläisille upealla naruohjelmallaan.

Miniringin leiri on osa liiton uudistunutta valmennusjärjestelmää, joka käynnistyi täydellä teholla tänä vuonna. Minirinki on valittu 26.-27.2. pidetyn Minirytmisten avoimen leirin perusteella. Miniringin toiminnasta vastaa vuonna 2011 Titta Heikkilä. Lisää tietoa liiton rytmisen voimistelun valmennusjärjestelmästä löydät täältä.