Mina ja Julia esiintyivät uusilla keilaohjelmillaan alueen Asemalla

Mina ja Julia debytoivat keilaohjelmillaan alueen Asemalla 10.4.2011 Kupittaan urheiluhallissa. Keilaohjelmissa musiikkina kuullaan vauhdikkaaksi miksattua Tchaikovskya. Suorituksiin mahtui vielä pudotuksia, mutta esitykset olivat lupaavia ja ahkeralla harjoittelulla ohjelmat saadaan hyvään kuntoon – seuraavan kerran tytöt kisaavat ohjelmalla kansainvälisessä rytmisen voimistelun kilpailussa Miss Summer -tournamentissa Liettuassa.

Sitä ennen on tytöillä kuitenkin vielä  kilpailuhaasteita kotimaassa – Julia kilpailee tasokkaassa 6. luokassa Turun luokkakilpailuissa 7.-8.5. ja molemmat nähdään 21.-22.5. rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuissa Järvenpäässä. Lisäksi loppukauden ohjelmaan mahtuu Suomen Voimisteluliiton Miniringin leiri Lohjan Kisakalliossa.

Tsemppiä tytöille loppukevääseen!