Timantit ja Timantix Aluekisoissa

Timantit- ja Timantix-joukkueet osallistuivat Aluekisoihin 9.4.2011 Kupittaan urheiluhallissa. Timantit-joukkue paransi suoritustaan Liedon kisoista ja sai tuomareilta 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa kategorian C. Erityisesti Timantit onnistuivat yhtäaikaisuudessa ja liikkeen virtaavuudessa. Ohjelman alku ja loppu sävähdyttivät.

Timantix-joukkue kilpaili 10-12 -vuotiaiden kilpasarjassa ja teki myös tämän kauden parhaimman kilpailusuorituksensa. Timantix esiintyi pirteästi merirosvoina ja yhtäaikaisuus, tasapainot sekä vartalosarjojen impulssit olivat viikossa parantuneet huimasti.  Kasvoilta paistoi esiintymisen ilo, josta Timantixit saivat myös tuomareilta kiitosta. Tuloksena oli hienosti 4.sija, kun sarjassa kilpaili peräti 17 joukkuetta.

Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti Seinäjoen valtakunnallisia kisoja toukokuun lopussa.