Voimistelun SM -kisat alkavat, mukana noin 600 voimistelijaa

Maiju keilaohjelmassaan

Maiju keilaohjelmassaan

Ensimmäistä kertaa Suomessa voimistelulajit kokoontuvat yhteen tapahtumaan kilpailemaan SM-mitaleista Jyväskylässä 15-.17.4. Kilpailut alkavat tänään perjantaina joukkuevoimistelun, telinevoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin ja trampoliinivoimistelun parissa. Lajikirjoon kuuluvat lisäksi akrobatiavoimistelu ja rytminen voimistelu.

Luvassa on jännittävä viikonloppu, kun lähes 600 voimistelijaa panee parastaan. Useissa lajeissa SM-mitalien lisäksi panoksena on myös arvokilpailuiden edustuspaikkoja. YLE TV2 lähettää koostelähetyksen viikonlopun tapahtumista lauantaina ja sunnuntaina klo 17.00-18.50.

TNV:tä kilpailussa edustaa ensimmäisen kerran rytmisen voimistelun seniorisarjassa kilpaileva Maiju Korpela. Maijulla on tavoitteena selkeä ja ilmeikäs neliottelu.

Tule kannustamaan voimistelijoita Jyväskylään! Ensimmäistä kertaa voit seurata useamman voimistelulajin kilpailuja samana päivänä. Lippuja myydän mm. Lippupisteessä.

Onnea kaikille urheilijoille viikonlopun koitoksiin!