Maiju edusti TNV:tä rytmisen voimistelun naisten SM -kilpailussa

Rytmisen voimistelun naisten SM -kilpailun neliottelussa 16.4.2011 Turun Naisvoimistelijoita edusti sarjan uutena tulokkaana Maiju Korpela.Maiju nautti kisamatolla esiintymisestä ja valmentajia ilahdutti miltei jokaisen suorituksen jälkeen tullut kommentti ”Oli tosi kivaa tehdä!” Neliottelu pysyi kasassa vaikka pääosin kahdessa vanhassa ohjelmassa nähtiin virheitä. Ensimmäisessä välineessä, vanteessa näkyi turhaa jännistyksen tuomaa haparointia ja niinpä vanne jäikin päivän heikoimmaksi. Meno parani ottelun myötä – uudella pallo-ohjelmalla esiintyminen oli vahvaa. Maiju esitti myös uuden nauhaohjelmansa vapautuneesti mutta vauhdikkaaseen keilaohjelmaan jäi pari välinevirhettä.

Maiju iloitsi SM -neliottelun tarjoamasta kokemuksesta ja valmentajien oli mukavaa olla positiivisen tytön kanssa kilpailumatkalla. Lopullinen sijoitus oli 9. kun kisaan osallistui 11 voimistelijaa. Maiju oli myös ensimmäinen TNV:n rytmisen voimistelun SM-ottelija koko seuran historiassa. Maijun kanssa kilpailuissa olivat mukana valmentajat Sini Kotilainen ja Noora Palmroos.

Naisten neliottelun Suomen mestariksi kruunattiin SVSn näyttävä Silja Ahonen, joka nappasi ottelupäivänä kärkipaikan myös kaikilla välineillä. Hopeasijan nappasi Rekolan Raikkaan Jouki Tikkanen ja pronssisijan SVSEn Inessa Rif. Alla lauantain rytmisen voimistelun neliottelun tulokset:

1. Silja Ahonen, SVS 98,54 pist.
2. Jouki Tikkanen, ReRa 94,70 pist.
3. Inessa Rif, SVS Espoo 94,66 pist.
4. Iina Linna, Elise 92,51 pist.
5. Julia Romanjuk, Elise Vantaa 91,94 pist.
6. Armi Seppälä, HämVS 85,87 pist.
7. Solja Säde, Elise 82,58 pist.
8. Oona Roisko, HämVS 76,12 pist.
9. Maiju Korpela, TNV 73,79 pist.

10. Anastasia Kolomainen, SVS 63,56 pist.
11. Mari Tienhaara, Turun Liikuntaseura 55,49 pist.

Onnittelut kaikille menestyneille ja heidän valmentajilleen!