Tähtirytmiset toivat kevätnäytökseen sademetsän tunnelmaa

Tähtirytmiset ihastuttivat seuran kevätnäytöksessä Terveisiä Maailmalta! Amazonin sademetsä -aiheisella esityksellään, jossa voimisteltiin sademetsän tunnelman läpi mm. nauhan, pallon ja narun kanssa. Kokonaisuuden kruunasi värikkäät ja hurjat heimoasut sekä -meikit. Ohjelma esitteli tyttöjen kilpailuohjelmien osaamista. Tähtirytmiset esiintyivät sekä meno- että paluumatkalla ja molemmilla kerroilla tytöt saivat upeat aplodit yleisöltä. Ryhmästä tsemppipalkinnon sai kaudella hienosti edistynyt ja menestynyt Mina. Kaikki tytöt kutsuttiin molemmissa esityksissä myös lavalle ruusujen kera – seura onnitteli ja muisti tyttöjä sekä valmentajia menestyksestä.

Kiitos ihanille tytöille! Tähtirytmisten kisakausi kiihtyy toukokuussa – kolmena seuraavana viikonloppuna kilpaillaan niin luokkajärjestelmän 6. luokassa, ikäluokittain ikäkausikilpailussa kuin kansainvälisestikin. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!