TNV:n tyttöjä Turun luokkanousukilpailuissa ja asemalla

Strassirytmiset ja Kipinärytmiset kilpailivat Turun luokkanousukilpailuissa 2. luokassa äitienpäivänä 8.5.2011. Kilpailut olivat molempien ryhmien tytöille ensimmäiset. Myös asemalla oli esiintymässä tyttöjä Kipinärytmisistä ja Glitterirytmisistä. Kaikkien tyttöjen suoritukset ovat parantuneet paljon kauden kuluessa, mutta korjattavaakin vielä jäi. Kipinärytmisten kanssa mukana kilpailussa oli valmentaja Minttu Ranne ja Strassirytmisten apuna olivat valmentajat Anni Ahola ja Janette Liespuu. Sunnuntaina tuomarina toimi Eveliina Koskelo ja asemalla Mia Ranne sekä Elina Nikkanen.

Tähtirytmisten Maiju ja Julia taas kilpailivat 6. luokassa jo lauantaina 7.5. Tuloksena kovatasoisessa seurassa oli Maijun 9. sija sekä Julian 11. sija. Suoritusvarmuutta on saatava vielä lisää ja lisäksi tuleviin kisoihin lähdetään parantamaan tyttöjen ohjelmien vaikeusosia. Kisan voiton vei Elisen Rebecca Gergalo, toiseksi voimisteli SVS:n Alesia Kolomainen ja kolmanneksi suoriutui SVS:n Heidi Hyvärinen. Onnea menestyneille! 6. luokassa tyttöjen apuna harjoituspuolella olivat valmentajat Eveliina Koskelo ja Anni Ahola. Tuomarina toimi Sini Kotilainen.

Kiitos Turun Liikuntaseuralle onnistuneesta kisajärjestelystä!

Mirjam, Nuppu, Eevi ja Wilma Strassirytmisistä Tähtirytmisten Julia ja Maiju kilpailun jälkeen