Julia ja Mina jälleen ikäkautensa kärkisijoilla – pronssia ja 4. sija!

Rytmisen voimistelun kansalliset ikäkausikilpailut käytiin viikonloppuna 21.-22.5. Järvenpäässä. Tähtirytmisten Mina Koski ja Julia Laine voimistelivat jälleen ikäkautensa kärkisijoille, kun Mina sijoittui 11-vuotiaiden ikäkausikilpailussa 4. sijalle ja Julia saavutti hienosti pronssia! Sarjan voitti Elisen Rebecca Gergalo ja toiseksi tuli SVS:n Alesia Kolomainen. 11-vuotiaiden sarjassa kilpaili 20 voimistelijaa vanteella ja vapaavalintaisella välineellä eri puolelta Suomea.

Mina esitti ehjät suoritukset molemmista välineistään narusta ja vanteesta. Julia kilpaili myös vanteella ja narulla onnistuen erityisesti vanneohjelmalla, jossa suoritus parani huomattavasti viime kilpailusta. Katso täältä video Minan ikäkausikilpailun naru- ja vanneohjelmasta sekä Julian vanneohjelmasta. Valmentajat olivat syystäkin tyytyväisiä nuorten voimistelijoiden sijoituksiin.

Sunnuntaina naisten sarjassa kilpaillut Maiju ei yltänyt  ikäkausikilpailussa parhaisiin suorituksiinsa – hienoa kuitenkin että TNV:llä oli myös naisten edustus kilpailussa.  Kilpailussa TNV:n tuomarina toimi Eveliina Koskelo ja valmentajana Anni Ahola.

Onnittelut kaikille kisan menestyjille valmentajineen sekä Minalle ja Julialle hyvää valmistautumista kohti Liettuan kansainvälistä kilpailua!

Tyytyväiset tytöt kisan jälkeen Julia 11-v. sarjassa 3/20 Mina 11-v. sarjassa 4/20