Timantit ja Timantix Hyvän Mielen Tyttökisoissa Seinäjoella

Timantit- ja Timantix-joukkueet osallistuivat 21. – 22.5.2011 tyttöjen Hyvän Mielen Kilpailuihin Seinäjoella. Kisoissa oli mukana yli 1000 voimistelijaa ympäri Suomen. Kilpailukokemus oli hieno ja kauden tavoitteet saavutettiin, sillä molemmat joukkueet tekivät kauden parhaan suorituksensa valtakunnallisissa kisoissa.

Timantit-joukkue osallistui lauantaina 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan.  Sarja oli kivikova, koska lähes 20 joukkuetta ylsi A-kategoriaan. Timantit kilpailivat tässä sarjassa ensi kertaa ja siitä huolimatta tyttöjen ohjelma ja hypyt erottuivat edukseen. Lisäksi Timantit saivat tuomareilta kiitosta iloisuudesta, ryhdistä ja vartalonliikkeistä. Syksyn vanneohjelmaan jäi parannettavaa tasapainoihin ja nilkkatekniikkaan.

Timantix-joukkue osallistui 10-12-vuotiaiden kilpasarjaan ja joukkueen suoritusvuoro oli vasta sunnuntaina. Tytöt nauttivat suurien kilpailujen tunnelmasta ja tsemppasivat toisiaan hienosti ennen omaa suoritusta. Merirosvo-ohjelma osoittautui olevan yksi tämän sarjan vaikeimmista. Suorituksen yhtäaikaisuus, pitkien tasapainosarjojen onnistuminen, ryhmän iloisuus sekä teemaan sopiva puku herättivät ihastusta.

Kisareissu kesti koko viikonlopun ja nosti selvästi joukkuehenkeä entisestäänkin. Tyttöjen mielestä Seinäjoen kisareissulla oli oikeastaan kaikki kivaa: erityisesti itse kisaaminen ja myös hotellissa asuminen ja uimassa käynti olivat viikonlopun kohokohtia. Leppäkertut, Leijonat, Sekopäät, Torvisoittokunta, Taikurit, Tatit ja Turkoosit suunnittelivat bussissa paluumatkalla jo innolla syksyn välineohjelmaa ja kisareissua Tampereen välinekisoihin.