Tähtirytmiset Mina ja Julia kansainvälisessä SVS Openissa

SVS Open on kansainvälinen rytmisen voimistelun kutsukilpailu, joka järjestettiin seitsemättä kertaa 9.-10. lokakuuta Korson Lumossa (Vantaa).  Kilpailussa oli mukana ennätysmäärä taitavia voimistelijoita läheltä ja kaukaa – mm. Venäjältä, Bulgariasta, Virosta, Israelista, Valko-Venäjältä, Saksasta, Unkarista, Latviasta, Ukrainaista…Kilpailuun oli ilmoittautunut 13 delegaatiota, yli 100 voimistelijaa yhdestatoista eri maasta. Oli hienoa olla mukana hyvin järjesteyssä kilpailussa! Tytöt voimistelivat kilpailun nuorimmassa sarjassa, jossa oli mukana 2000- ja 2001 -syntyneitä voimistelijoita. Lopulta Mina sijoittui 12. sijalle ja Julia 16. sijalle kun koko sarjassa voimisteli 25 voimistelijaa. Kilpailun voitti upea Venäjän Sofya Ganshina, toiselle sijalle ylsi hienosti Suomen Alesia Kolomainen, SVS ja kolmanneksi sijoittui Valko-Venäjän Yulia Isachenko. Lasten sarjassa kilpailtiin vapaaohjelmalla ja valinnaisella välineohjelmalla ja taso oli yleisesti korkea. Tytöille oli hieno kokemus seurata SVS Open -kilpailua, jossa nähtiin todellisia huippuja.

SVS Openin kaikki kilpailutapahtumat lähetettiin suorina netti-TV -lähetyksinä koko maailmaan. Kilpailun suorituksia voit katsoa täältä.

Kiitämme Suomalaista Voimisteluseuraa hyvin järjestetystä kisasta ja hienosta kilpailukokemuksesta! Julian ja Minan valmentajana kilpailussa oli Eveliina Koskelo ja TNV:n tuomarina Sini Kotilainen.