Your Move villitsi Gizerit

27.-29.5. Energizer vietti mahtavan viikonlopun Helsingin Olympiastadionin ympäristössä Your Move-suurtapahtumassa. Viikonloppuna kisattiin myös Svolin valtakunnallisessa Show:ssa.

Perjantaina ehdimme junien myöhästellessä kuulla vain pienen pätkän Haloo Helsinki! -yhtyeen keikasta, jonka jälkeen suuntasimme aina niin mukavaan koulumajoitukseen.

Lauantaina Energizer kisasi showtanssi yli 16v -kilpasarjassa uudella ohjelmalla If I was… Mitaleita ei tällä kertaa irronnut, mutta ohjelma sujui hienosti ja saimme varmuutta esiintymiseen sekä hyvät palautteet tähän mennessä parhailla esiintymispisteillämme. Ennen kisaa osallistuimme myös FlowGymnastics-workshoppiin.

Palkintojen jaon jälkeen suuntana oli Jare&VilleGallen keikka YourMove-alueella ja myöhemmin ehdimme vielä tutustua muutamiin Helsingin nähtävyyksiin (citykanit ja eduskuntatalo).

Sunnuntaina ohjelmassa oli tanssillisen voimistelun nuorten (12-19v) näytössarjassa esiintyminen. Myös sunnuntaina kisaohjelmana oli täysin uusi koreografia – Strong enough? Tytöt onnistuivat todella hyvin, vaikka ohjelmaa oltiin ehditty hioa vasta viimeisellä viikolla ennen kisoja. Palautteet olivat rakentavia ja niiden avulla suuntaamme kohti syksyn kisoja. Valmentaja sai olla erityisen tyytyväinen aiemmin joukkueen heikkona kohtana olleeseen eläytymiseen -muutamat kyyneleetkin saatiin mukaan lavalle.

Ennen kaikkea viikonloppu oli antoisa ryhmähengen kohottamisessa ja joukkue lähteekin kohti kesää iloisin mielin! Vahva joukkue vetää vaikka rekkaa perässään 🙂