Gymnaestradan Tanssiaiset -ohjelman kenraalissa innostunut ilmapiiri

800 voimistelijaa eri puolilta Suomea kokoontui lauantaina 18.6. Vantaan Myyrmäkeen harjoittelemaan Gymnaestradan yhteisohjelmia.

Tapahtuma piti sisällään myös Seniorien Tanssiaiset -ohjelman valtakunnalliset yhteisharjoitukset, jossa 92 voimistelijan joukossa oli mukana Turun ja Naantalin 19 seniorivoimistelijan ryhmä. Tanssijaiset -ohjelma on TNV:n Raija Nurmen ja Terttu-Liisa Virtasen käsialaa.

Harjoitukset kestivät viisi tuntia ja sujuivat hyvässä ja innostuneessa  ilmapiirissä. Iltapäivällä pukeuduttiin esiintymisasuihin ja ohjelma näytti hienolta ja täysin valmiilta lähtemään Lausanneen. Kiitos Raijalle upeasta koreografiasta!

Turun ja Naantalin gymnaestradan Tanssiaiset ohjelman voimistelijat

Turun ja Naantalin gymnaestradan Tanssiaiset ohjelman voimistelijat