Uusi tanssijoukkue 12-15-vuotiaille

TNV:llä aloittaa syyskaudella uusi 12-15-vuotiaiden tanssijoukkue. Joukkueen harjoittelee 2 kertaa viikossa (to 18-19.30 Cygnaeus, su 18-19.30 Energym) sekä kilpailee ja esiintyy mahdollisuuksien mukaan. Syksyllä tavoitteena on osallistua ainakin Svolin Show-aluetapahtumaan joulukuussa. Joukkuetta lähtee valmentamaan Energizereiden valmentaja, aiemmin itse Enerchicseissä tanssinut Jenny Pitkäkaski.

Jos olet kiinnostunut sitoutumaan tanssiin hieman harrasteryhmiä enemmän, omaat liikunnallisen taustan (esim. tanssi/voimistelu) ja pidät esiintymisestä, ota yhteyttä valmentajaan (p.0440823654) ja tule ensimmäisiin treeneihin 1.9. klo 18-19.30 Cygnaeuksen koululle. Treenin jälkeen vanhempien on mahdollisuus kysellä mm. valmennusmaksuista ym. käytännön asioista. Käy tutustumassa myös etukäteen nettisivujen tanssi-osioon. (Joukkue alkaa olla täynnä, otathan siis yhteyttä Jennyyn, jos olet kiinnostunut tanssista niin pohditaan sinulle sopivaa joukkuetta/ryhmää!)

Jos kaipaat rennompaa harrastusta, käy katsastamassa TNV:n nuorten tuntitarjonta! Harrasteryhmissä on vielä runsaasti tilaa!