TNV:läiset nauttivat joka hetkestä Gymnaestradassa

”Ihana Lausannen Gymnaestrada -viikko takana”, kertoo Raija Nurmi sykähdyttävän Gymnaestrada -matkan päätteeksi. TNV:läiset nauttivat Sveitsin Lausannessa joka hetkestä ja joka esityksestä. Tapahtuma mykisti taas kerran välineillään ja ideoillaan. Erityisesti matkaajat mainitsivat upeat eri Japanin yliopistojoukkueiden ohjelmat sekä Afrikan ja Brasilian poikien esitykset: ”Nähty on niin paljon, että sulatteluun kuluukin varmaan 4 vuotta ja sitten olemmekin jo Helsingin Gymnaestradassa!”

TNV:n Raija Nurmen suunnittelema senioreiden Tanssijaiset-ohjelma sujui upeasti, huolimatta 1. esityksen pienistä musiikkiongelmista ja ohjelma sai kiitosta niin ideasta kuin puvustuksestakin. Toinen esityskerta olikin koreografin mukaan täysi nappisuoritus voimistelijoilta! Katso Tanssijaiset -ohjelmassa esiintyneiden iloisia matkakuvia täältä.

Suomen Voimisteluliiton uutinen kertoo TNV:n Mia Ranteen vetämän Fig -gaalaesityksen olleen niinikään olleen menestys: Gaalassa nähtiin myös suomalaisosaamista, kun 27 Lahjan Tytöt –seuran voimistelijaa esitteli joukkuevoimistelua kansainväliselle yleisölle. Suomalaisohjelma erottui edukseen akrobaattisten ohjelmien joukosta.

Suoraan yleisön sydämiin tanssinut TNV:n tanssijoukkue Crystals esiintyi ulkomailla nyt ensimmäisen kerran. Ryhmä loisti Riponnen lavalla ja yleisö villiintyikin vislauksiin ja raikuviin aplodeihin. Crystalsien matkakuvia näet täältä.

Tapahtuma päättyi lauantaina 16.7. ja päätösjuhlaan kuului myös lipunluovutus: Lausannen Gymnaestradan järjestelytoimikunnan puheenjohtaja luovutti Gymnaestrada-lipun Suomen Voimisteluliiton puheenjohtajalle Kirsti Partaselle, seuraavan Gymnaestradan järjestäjälle.

Kiitos Sveitsi ja Lausanne! Neljän vuoden päästä – heinäkuussa 2015 – pääsemme kokemaan Gymnaestradan taikaa Suomen Helsingissä.

TNV:ssä valmentajana toimiva Sylvia keskellä Fig -gaalan esitystä Tanssijaiset -ohjelman seniorivoimistelijat, edessä koreografit Terttuli ja Raija Crystalsit  loistivat lavalla!

Suomea edustettiin Lausannessa sankoin joukoin - jopa 1400 suomalaista voimisteli Gymnaestradassa 2011.

Suomea edustettiin Lausannessa sankoin joukoin – jopa 1400 suomalaista voimisteli Gymnaestradassa 2011.