Viikonloppu tapahtumia täynnä!

Tulevana viikonloppu on TNV:läisille vauhdikasta tapahtumien aikaa!
.

Tervetuloa ihailemaan liikuntaesityksiä lauantaina Kauppakeskus Myllyyn klo 10-15

Lauantaina 27.8. TNV on esillä Kauppakeskus Myllyn voimisteluviikko -tapahtumassa klo 10-15.

Tervetuloa mukaan katsomaan vauhdikkaita esityksiä sekä juttelemaan seura-aktiivien kanssa laajasta toiminnan kirjosta – TNV tarjoaa liikuntaa kaiken ikäisille ja jokaiselle. Hyvä meno on taattua kun Turun alueen seurat esittävät monipuolista liikuntatarjontaa näyttävin ohjelmin.

Löydät lisätietoa kansallisesta voimisteluviikosta täältä.

Sunnuntaina valmennussektori esittäytyy Syysstartissa Energymissä

Sunnuntaina 28.8. liikuntakeskus Energymissä järjestetään kaikille avoimet ja maksuttomat valmennuksen esittelytunnit. Toivotamme sydämellisesti mukaan kaikki voimistelusta kiinnostuneet, 2002-2007-syntyneet tytöt kokeilemaan, liikkumaan ja voimistelemaan seuraaville yhteistunneille:

Valmennus 05-07 syntyneet                    17.00-18.00                       Energialähde
Valmennus 02-04 syntyneet                    18.15-19.15                        Energialähde

Tunnit ovat osa seuramme valmennusryhmäläisten yhteistreenejä. Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaavat seuran koulutetut ja kokeneet valmentajat. Mukana Syystartti -tapahtumassa on lisäksi TNV:n valmennusvastaava sekä kaikkien valmennusikäluokkien valmentajia – tapahtuman myötä jokaiselle kiinnostuneelle löytyy paikka seuran voimisteluryhmistä.

TNV:läisten upea studiokuvaus toteutuu jälleen sunnuntaina

Sunnuntaina TNV:läiset pääsevät myös ammattimaiseen studiokuvaukseen. Kaikki seuran valmennusryhmät sekä halukkaat harrastajat kuvataan sunnuntaina 28.8. – kuvaajana toimii ansioitunut nuori valokuvaaja Peter Nuutinen studiossaan, joka sijaitsee aivan seuramme Energymin yläpuolella.

Olemme innoissamme järjestämässä vauhdikasta ja tapahtumarikasta viikonloppua – tule mukaan!