Valmentajat valmistautuivat kesätapaamisessa syyskauteen

Valmentajat Elina ja Petra soutavat kesätapaamiseen

Valmentajat Elina ja Petra soutavat kesätapaamiseen

Kesäistä tarjoilua odotellessa

Kesäistä tarjoilua odotellessa

TNV:n valmentajat valmistutuivat syyskauteen perjantaina 22.7. kesäisessä Kakskerrassa. Päivän ohjelma tarjosi tulevaisuuden suunnittelun lisäksi antoisia keskusteluja. Tärkeässä osassa oli tulevaisuuden valmentajakoulutuksen suunnitteleminen ja tuutoriohjelman kehittäminen. Kausittaiset valmentajatapaamiset ovat osa seuran sisäistä koulutusohjelmaa ja valmennusjärjestelmää.

Kokonaisuudessaan päivä oli hyödyllinen ja hyvin suunniteltu, sydämellinen kiitos siitä valmennusvastaaville! Vauhtia piti yllä kokouksen pienin TNV:läinen – tiedotus ja markkinointivastaava Merinan valloittava Lenni -labradorin pentu.  Valmennusvastaavat Laura ja Anni olivat varanneet paikalle myös herkullista kesäistä tarjoilua.

Turun Naisvoimistelijoiden joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun ryhmissä voimistelee vuonna 2011 noin 200 tyttöä. Toiminta on kehittynyt koko ajan ja tyttöjen lukumäärä on kolminkertaistunut vuosien 2005-2010 aikana. Hienoa työtä! Alati kasvavassa valmennussektorissamme on aina vapaita paikkoja rytmisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja tanssin innostuneille apuvalmentajille.  Seurassa toimii valmennuksen tuutoriohjelma:  jokainen nuori valmentaja saa järjestelmällistä ohjausta kokeneelta valmentajalta.  Lisäksi seura huolehtii kaikkien valmentajien ja apuvalmentajien koulutuksesta.

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ota yhteys valmennusvastaava Laura Nikkaseen: laura.nikkanen(at)utu.fi.