Timanttien ja Timantixien kauden ensimmäinen treenileiri

”Heitto, pyöritys, vieritys, hyrrä”, vanteet liikkuivat iloisesti kauden ensimmäisellä ohjelmaleirillä 8.- 9.8.2011 Energymillä ja Luolavuoren koululla. Kesätehtävinä olleet pukusuunnittelu ja vannepussin hankkiminen olivat kaikilta suoritettu. Leirillä keskityttiin erityisesti vannetekniikan hiontaan ja uuden ohjelman liikesarjojen treenaamiseen. ”Uuden ohjelman tekeminen on aina yhtä kivaa”, totesivat tytöt. Molempien joukkueiden vanneohjelmat saatiinkin hyvälle alulle. Tytöt jaksoivat hyvin tsempata neljän tunnin rankat treenit kumpanakin päivänä ja uusi väline innosti kaikkia. Päivien päätteeksi pidettiin ”loppunäytös” siitä, mitä oli opittu ja jaettiin kaikille tytöille syksyn kilpailumusiikki kotikuuntelua varten. ”Koska jatketaan? Voisimme harjoitella vaikka joka päivä!” totesivat tytöt treenipäivän päätteeksi.