TNV:n studiokuvaus onnistui yli odotusten

Edellisen vuoden tapaan koko TNV:n valmennussektorin joukkueet ja yksilöt sekä harrastepuolen aikuiset, lapset, nuoret ja perheet kuvattiin laadukkaassa TNV:n studiokuvauksessa. Kuvaajana toimi lahjakas valokuvaaja Peter omassa, TNV:n Energymin yläkerrassa sijaitsevassa studiossaan.

Onnistunut kuva edellyttää kuvattavilta heittäytymistä – ja sitä kyllä nähtiinkin, kun koko studio puhkui TNV -energiaa. Aluksi taisi kaikkia vähän jännittää ja välillä kuvaustilanne oli täynnä kiirettä ja tohinaa, mutta jonot saatiin aina nopeasti purettua ja kuvaajan rento tyyli valloitti niin isot kuin pienemmätkin kuvattavat.

Tulemme saamaan käyttöömme riemukkaita, kekseliäitä sekä iloisia kuvia. Kuvausvastaavien Tarun, Niinan ja Jennin sekä kaikkien valmentajien huolellisen valmistelun ja suuren työn ansiosta perinteisempien otosten lisäksi kuvissa nähdään paljon uusia, raikkaita ideoita. Kiitos kaikille osallistuneille!

Monien tuhansien raakakuvien joukosta muokataan TNV:n käyttöön onnistuneimmat otokset, uusia kuvia näämme TNV:n sivustolla loka-, marraskuun aikana.

 Sunnuntain tunnelmia kuvina