Terveisiä syksyn harjoituksista!

Lauantaina 3.9 Hämeenlinnan voimisteluseuran ja Turun naisvoimistelijoiden yhteiskokoonpano, naisten pallojoukkue harjoitteli Turussa. Turun naisvoimistelijoista joukkueessa voimistelee Maiju ja Hämeenlinnan voimisteluseurasta mukana ovat Armi, Oona, Silja, Maija ja Ella. Emma Kurjen käsialaa oleva ohjelma oli upeaa katseltavaa, vaikkakin ohjelma on harjoitteluvaiheessa. Musiikkina on Ennio Morriconen säveltämä ”For a Few Dollars More”. Joukkueohjelman tekeminen tarjoaa tytöille uusia haasteita ja kehittää välinetekniikkaa. ”Joukkueessa voimistelu on mukavaa vaihtelua ja saa harjoitella oman ikäisten seurassa”, kertoo Maiju.

Mina ja Julia valmistautuvat Saksan Paderbornissa 22.-25.9 järjestettävään Pader Cup -kilpailuun. Kolmosluokan strassirytmiset harjoittelevat uutta pallo-ohjelmaa syksyn luokkiksia varten.

 Naisten pallojoukkue ja Mina ja Julia  Mina ja Julia ylivenytyksissä
 Pallojoukkue harjoittelee Kolosluokan Strassit harjoittelee pallolla