Mina ja Julia edustivat Saksassa Pader Gymnastics Cupissa

Seuran rytmisen voimistelun yksilöt Julia ja Mina kisasivat 23.-24.9 Saksassa kansainvälisessä rytmisen voimistelun kilpailussa Pader Gymnastics Cupissa.  Kilpailu oli tänä vuonna jälleen kovatasoinen. Mina ja Julia kilpailivat 2000-2001 -syntyneiden sarjassa 2- ottelussa. Mina kilpaili vanteella ja narulla, Julia vanteella sekä keiloilla.

Perjantain alkukilpailussa molempien tyttöjen suoritukset olivat onnistuneita – Julia saavutti jaetun 8. sijan ja Mina 12. sijan. Valitettavasti maakiintiön vuoksi vain Julia kilpaili lauantain finaalissa. Julian finaalisuorituksiin jäi vielä parantamisen varaa.

Kilpailu oli kauden ensimmäinen – alkukaudesta tytöt ovat jo ehtineet harjoitella kansallisella minirytmisten leirillä sekä esiintyä voimisteluviikolla. Saksan kilpailumatka oli jälleen mukava ja opettavainen kokemus. Tyttöjen mukana kisamatkalla oli valmentaja Eveliina Koskelo.

Onnittelut tytöille ja valmentajille menestyksestä,  vahvaa menoa loppukauteen! Katso upeita kuvia täältä.