TNV mukana SuomiMies seikkailee -rekkakiertueella

Vuonna 2011 toukokuussa ja syyskuussa SuomiMies seikkailee -testirekka kiersi 19 paikkakuntaa ja pysähtyi kaupunkien välillä vielä muutamilla huoltoasemillakin. Kiertue päättyi Turkuun viime perjantaina, myös TNV oli mukana Hämähäkkitontilla SuomiMies seikkailee-tapahtumassa.

Testirekka tarjosi miehille maksutta helposti ja hikoilematta tehtävät kuntotestit. Tapahtuma oli suosittu ja mukana oli testirekan lisäksi paljon liikuntaa ja muita terveyttä edistäviä ständejä. TNV:n pisteellä miehet saivat arvioida lihaskuntotunneilla käytettävien voimatankojen painoja. Tehtävämme osoittautui suhteellisen haastavaksi. Oikeat vastaukset kilpailuumme: punainen 4 kg, keltainen 5 kg, sininen 6 kg, musta 8 kg ja iso musta 10 kg. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin vuosikortti 2012 Energymiin. Arpa onni suosi Janne Korvista, TNV onnittelee!

Päivän aikana lavalla esiintyi monta erilaista esiintyjää. TNV pääsi päivän aikana kolmesti esittäytymään lavalle. Kuminauhajumppaa miehille veti Kaisa Aho, tanssiryhmä Crystals toivat päivään mukavaa piristystä ja päivän päätti Inari Timonen-Nissin rentouttava venyttelytunti.

 

Voimatankojen arviointia

 

Tanssiryhmä Crystals lavalla