Energymin synttäreitä juhlittiin Ressun kanssa

Liikuntakeskus Energymin 5-vuotissynttärijuhlia vietettiin Energymillä perjantai-illalla.

Energym oli pukeutunut tyylikkäästi juhlailtaan musta-valkoisin ilmapalloin. Joutsenlampi-saliin oli rakennettu tunnelmallinen ja viihtyisä Pianobaari. Pianobaarissa oli tarjolla vieraille iltapalaa ja viiniä. Pianobaari mahdollisti mukavat puitteet leppoisaan seurusteluun illan aikana. TNV:n jäsenpalveluvastaava Heidi viihdytti Pianobaarissa soittamalla pianoa. Illan aikana nähtiin kaksi upeaa tanssiesitystä, TNV:n tanssijoukkueista Crystals ja Enerchics tanssivat upeat esityksensä Energialähteessä.

Illan kohokohta oli odotettu Ressu Redford, joka otti upeasti juhlaväkemme vastaan laulamalla ja laulattamalla Energialähteessä. Ressun keikan aikana kuulimme monia tuttuja kappaleita vuosien varrella, kuten Kato mitä sä teit, Kuusi kuuta ja saturnuksen renkaat, Raising My Family. Crazy Music ja Älä mee. Keikka oli onnistunut ja nimikirjoituksia jaettiinkin keikan päätteeksi melkoinen määrä.

Energymin 5-vuotisjuhlat onnistuivat hienosti, ja järjestäjät kiittävät kaikkia juhlaan osallistuneita.