Marraskuun TNV:läinen

Janni Pitkäkaski tanssii ja ohjaa

Janni Pitkäkaski tanssii Enerchics-tanssiryhmässä. Lisäksi hän on ohjannut lasten harrastetunteja laidasta laitaan; juniorijumppaa, mini- ja pikkuäijiä sekä satujumppaa.

Turun Naisvoimistelijoissa Janni on voimistellut vuodesta 2005 lähtien. Ensin hiphop ja showtanssi tunneilla ja lyhyen tanssi tauon jälkeen Energizer -ryhmässä.  Siitä hän siirtyi reilu vuosi sitten vanhempien kilpailevaan ja esiintyvään tanssiryhmään,  Enerchicseihin.TNV:ssä  Janni käy lähinnä omissa treeneissä sekä ohjaa lasten harrasteryhmiä; Mini- ja pikkuäijiä. ”Välillä tulee käytyä myös TNV:n muilla tunneilla. Raisiosta on kuitenkin vähän pitkä matka lähteä vapaa-ajalla jumppaamaan Energymille.”

Tanssiryhmässä olossa on paljon hyviä puolia, mutta jotain haastavaakin löytyy.  ”Parasta on hyvä ryhmähenki ja mukavat joukkuekaverit sekä valmentaja. Pahinta taas on yrittää miettiä koreografian laskuja, jos treenaataan ilman valmentajaa. Kaikilla on yleensä hyvin erilainen mielipide asiasta :D”

Jannin tulevaisuuden haavena on saada tanssia Enerchicseissä mahdollisimman pitkään. ”TNV on mukava ja hauska paikka harrastaa.”

Tanssilta jäävänä vapaa-aikana Janni tekee kosmetologin töitä, tapaa kavereita ja viihdyttää kotona odottavia neljää energistä vinttikoiraa.