TNV -voimistelijoita luokkakilpailuissa Iittalassa, HämVS-TNV naisten joukkueelle hopeaa!

Kauden ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkanousukilpailut järjesti Hämeenlinnan Voimisteluseura Iittala -hallissa 15.-16.10. Kilpailussa oli TNV:stä huikea 17 rytmisen voimistelijan edustus! Sen lisäksi HämVS-TNV naisten joukkue nappasi hopeaa Mestariluokassa.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä olivat vuorossa Asema sekä luokkien 2 ja 4 kilpailut. 2. luokassa TNV:tä edustivat Strassirytmisten ja Kipinärytmisten voimistelijat Wilma Hoskonen, Polina Jefremova, Vilma Nevalainen, Enni Bäckman, Emilia Tuominen ja Eevi Huhtala. Tytöiltä nähtiin onnistuneita suorituksia, parhaiten TNV:n 2. luokan kilpailijoista onnistui tällä kertaa Wilma Hoskonen sijoittuen hienosti 11. sijalle. Polina Jefremova sijoittui hienosti 13. sijalle, Vilma Nevalainen 19. sijalle, Enni Bäckman 22. sijalle, Emilia Tuominen 27. sijalle ja Eevi Huhtala 33. sijalle.  2. luokan voitto meni OVO:n Olivia Soinille, 2. sija JyVo:n Tuuli Kankaanpäälle ja 3. sija KNV:n Niina Rinnesaarelle. Koko 2. luokassa voimisteli yhteensä jopa 47 voimistelijaa. Asemalla taitojaan näyttivät Glitterirytmisten Emmi Vappula, Vilma Kangas, Nanaka Tagekata, Viivi Metsämäki, Amina Chudnaya, Kerttu Viitakangas, Gabriella Sokolova ja Essi Hokkanen. Tytöt esiintyivät valloittavasti vapaaohjelmillaan. Osalle tytöistä sattui musiikin katkeaminen kesken suorituksen, mutta tytöt jaksoivat tsempata ja hymyillä siitä huolimatta esimerkillisesti.

Sunnuntaina Iittalassa nähtiin joukkuesarjat sekä yksilösarjoista 6. luokka, TNV:tä edustivat Tähtirytmisten voimistelijat. 6. luokassa kilpailivat taitavat, vasta 11-vuotiaat Mina Koski ja Julia Laine. Julia sijoittui kilpailussa 9. sijalle ja Mina 11. sijalle. Julian kilpailussa tämän syksyn uusi pallo-ohjelma sujui parhaiten. Mina sai parhaat pisteensä vanteella. Sarjassa voimisteli 12 voimistelijaa. Sarjan kärkisijat menivät Elise -seuroille: 1. sija Rebecca Gergalo, Elise, 2. sija Kristina Lapina, Elise ja 3. sija Emma Rantala, Elise-J.

TNV:n Maiju Korpela on syksyn ajan harjoitellut HämVS-TNV naisten pallojoukkueessa. Nyt Maiju osallistui joukkueineen kauden ensimmäiseen kilpailuun, kotiinviemisenä upeasti hopeaa! Joukkueen 2. suoritus oli ensimmäistä parempi ja toisella suorituksella joukkue saikin koko kilpailun parhaat pisteet. HämVS-TNV joukkueen lisäksi naisten joukkuekilpailuun osallistui Elisen ja OVO:n joukkueet. Mestariluokan joukkueiden voiton vei Elisen naisten joukkue. Onnea koko HämVS-TNV pallojoukkueelle: Maijulle, Armille, Oonalle, Ellalle, Maijalle, Siljalle ja erityisesti onnea ja sydämellinen kiitos valmentaja Emma Kurjelle.

TNV:n tuomareina toimivat kisassa Eve Koskelo sekä Noora Palmroos. Viikonlopun kilpailun kaikki tulokset löydät täältä. Kiitokset järjestäjille, tsemppiä voimistelijoille ja valmentajille loppukauteen!

Rytmisen voimistelun seuraava kilpailukoitos on parin viikon kuluttua 29.-30.10. Helsingissä, kun sekä rytmisen voimistelun joukkueet että yksilöt kilpailevat ikäkausittain Minirytmisten lastentapahtumassa.

 Menestynyt HämVS-TNV joukkue. Kuva: Emma Kurki  6. luokan kilpailijat Mina ja Julia
Glitterirytmisten Kerttu vapaaohjelmassaan
.
HämVS-TNV -pallojoukkue alkuasennossa.  Kuva: Hämeenlinnan Voimisteluseura