Mina ja Julia kilpailivat Iittalassa 6. luokassa, Maijulle HämVS-TNV joukkueessa hopeaa!

Kauden ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkanousukilpailut järjesti Hämeenlinnan Voimisteluseura Iittala -hallissa 15.-16.10. Sunnuntaina Iittalassa nähtiin joukkuesarjat sekä yksilösarjoista 6. luokka. Julia sijoittui 6. luokan kilpailussa 9. sijalle ja Mina 11. sijalle. Sarjassa voimisteli 12 voimistelijaa. Julian kilpailussa tämän syksyn uusi pallo-ohjelma sujui parhaiten. Mina sai parhaat pisteensä vanteella.

Maiju on syksyn ajan harjoitellun HämVS-TNV naisten pallojoukkueessa. Nyt Maiju osallistui joukkueineen kauden ensimmäiseen kilpailuun, kotiinviemisenä upeasti hopeaa! Joukkueen 2. suoritus oli ensimmäistä parempi ja toisella suorituksella joukkue saikin koko kilpailun parhaat pisteet. HämVS-TNV joukkueen lisäksi naisten joukkuekilpailuun osallistui Elisen ja OVO:n joukkueet. Onnea koko pallojoukkueelle: Maijulle, Armille, Oonalle, Ellalle, Maijalle, Siljalle ja erityisesti onnea ja sydämellinen kiitos valmentaja Emma Kurjelle.

HämVS-TNV -pallojoukkue alkuasennossa.  Kuva: Hämeenlinnan Voimisteluseura