Strassirytmiset Hämeenlinnan luokkanousukilpailuissa

Kauden ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkanousukilpailut järjesti Hämeenlinnan Voimisteluseura Iittala -hallissa 15.-16.10. Kilpailussa oli TNV:stä huikea 17 rytmisen voimistelijan edustus!

Ensimmäisenä kilpailupäivänä olivat vuorossa Asema sekä luokkien 2 ja 4 kilpailut. 2. luokassa TNV:tä edustivat Strassirytmisten voimistelijat Wilma Hoskonen,  Vilma Nevalainen, Emilia Tuominen ja Eevi Huhtala. Tytöiltä nähtiin onnistuneita suorituksia, parhaiten TNV:n 2. luokan kilpailijoista onnistui tällä kertaa Wilma Hoskonen sijoittuen hienosti 11. sijalle ja Vilma Nevalainen 19. sijalle,  Emilia Tuominen 27. sijalle ja Eevi Huhtala 33. sijalle.  2. luokan voitto meni OVO:n Olivia Soinille, 2. sija JyVo:n Tuuli Kankaanpäälle ja 3. sija KNV:n Niina Rinnesaarelle. Koko 2. luokassa voimisteli yhteensä jopa 47 voimistelijaa.

Tsemppiä tytöille loppukauden harjoitteluun!