Glitterit Iittalan asemalla

Aikaisin lauantaiaamuna Glitterirytmisistä Nanaka, Vilma, Emmi, Viivi, Kerttu, Gabriella ja Essi pakkautuivat linja-autoon valmentajiensa Nooran ja Even sekä Maijun kanssa. Myös äidit mahtuivat kyytiin kannustusjoukoiksi. Ryhmä sai edullisen yhteiskuljetuksen bussilla Iittalan asemalle. (Kiitokset Marialle!) Tytöt esiintyivät Hämeenlinnan voimisteluseuran järjestämällä asemalla, aseman pakollisella vapaaohjelmalla. Ohjelmaa on harjoiteltu syksyn aikana ja tytöt esiintyivät tällä ohjelmalla ensimmäistä kertaa. Viivi esiintyi vielä Merenneito-ohjelmalla. Kaikki esiintyivät reippaasti ja innokkaina. Yhden ryhmän esityksen aikana esiintymismusiikki pätki ja lopulta loppui kokonaan kesken esityksen, mutta hienosti tytöt jaksoivat hymyillä ja tehdä ohjelmansa loppuun asti, ongelmasta huolimatta. Valmentaja muistuttaakin, että tälläisiä tilanteita tulee joskus eteen ja siksi olisi hyvä olla olemassa erikseen pelkästään kilpailussa käytettävä cd ja harjoituksissa omansa. Palkinnot jaettiin esitysten jälkeen, kaikille yhteisesti. Palkintojen jaon jälkeen tytöt näkivät vielä Inessa Rifin ja Silja Ahosen esitykset. Arvina asemalla toimi Eveliina Koskelo ja tyttöjen kanssa valmentajana oli Noora Palmroos.