Mitalisijoja TNV:lle Minirytmiset -kilpailutapahtumasta!

Minirytmiset -kilpailutapahtuma järjestettiin upeasti jo 27. kerran peräkkäin Helsingin  Kisahallissa 29.-30.10.2011. Lauantaipäivä oli TNV:lle menestyksekäs, kotiinviemiseksi saavutettiin yhteensä jopa 5 mitalia kaikissa väreissä. Mitalisijoja kahmivat pääosin Julia Laine ja Mina Koski. Kaikki voimistelijat saivat jälleen arvokasta esiintymiskokemusta.

TNV:stä kilpailussa oli upea joukko edustajia: 13-vuotiaiden sarjassa edusti Katariina Kankaanpää, 11-vuotiaiden sarjassa Julia Laine, Mina Koski ja Sofia Kankaanpää ja  8-10 -vuotiaiden sarjassa Iida Virtanen sekä Mirjam Nieminen.

11-vuotiaiden sarjassa Tähtirytmiset  Julia ja Mina ottivat vapaaohjelmalla hienosti kaksoisvoiton: Julia saavutti kultaa ja Mina hopeaa, kun vapaasarjassa kilpaili 5 osaanottajaa. Tytöt menestyivät myös välineohjelmilla: molemmat kilpailivat keilaohjelmalla, jossa Julia saavutti pronssia ja Mina 4. sijan, kun sarjassa oli 8 osaanottajaa. Edelle menivät vain Elisen voimistelijat: 1. sijoittunut Rebecca Gergalo ja 2. sijalle voimistellut Alesia Kolomainen.  Kolmas kilpailuohjelma oli Minalla vanne ja Julialla pallo. Vanteella Mina saavutti pronssia, kun keilossa kaksoisvoittoon voimistelleet Elisen  Rebecca ja Alesia veivät vanteellakin ensimmäiset sijat.  Vanteella kisasi ikäluokasta jopa 13 voimistelijaa. Julian pallo ei sujunut kilpailussa odotetusti ja pallosuoritus riitti lopulta  5. sijaan, kun pallolla voimisteli 9 voimistelijaa.

Strassirytmisistä Katariina saavutti 13-vuotiaiden sarjassa  3. sijan vapaaohjelmallaaan, mutta tällä kertaa sarjaan osallistuikin vain kolme voimistelijaa. 11-vuotiaiden sarjassa kilpailleen Sofian paras sijoitus oli 4. sija vapaaohjelmalla 5 voimistelijan joukossa. Iidan paras sijoitus 8-10 -vuotiaiden sarjassa oli vanteella 13. sija 25:den voimistelijan joukossa. Mirjamin paras sijoitus samassa ikäsarjassa oli  voimistella vapaaohjelmalla 11. sijalle,  kun vapaaohjelmilla voimisteli jopa 32 voimistelijaa.

Tyttöjen kanssa kisassa olivat valmentajat Anni Ahola ja Eve Koskelo. Onnea valmentajille ja voimistelijoille menestyksestä! Kiitokset myös kisajärjestäjälle. Kaikki tulokset löydät täältä.

 

 11-vuotiaiden sarjan kilpailijat Sofia, Julia ja Mina  Sofia, Julia, Mina ja ristivaa’at
   
 8-10 -vuotiaiden sarjan kilpailijat Iida ja Mirjam Menestyneet Mina ja Julia treenaamassa