Katselmuksessa erilaisia ohjelmia ja innostuneita esiintyjiä

TNV:n valmennuksen katselmuksessa perjantaina 28.10. Luolavuoren koululla nähtiin joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun ohjelmia sekä ensi kertaa myös kaksi tanssiesitystä. Tapahtuman juonsi valmennusvastaava Laura Nikkanen. Kaikki joukkueet ja yksilöt saivat esiintymiskokemuksen lisäksi palautetta seuran tuomareista koostuvalta raadilta, johon tänä syksynä kuuluivat: Elina Nikkanen, Essi Heikkilä, Hanna Anttila, Karoliina Nevä ja Martina Wetterstrand.

Seuran pienimpiä tänä syksynä Katselmuksessa edustivat Kimallerytmiset, Kipinärytmiset ja Glitterirytmiset. He saivat jälleen arvokasta esiintymiskokemusta. Tytöt olivatkin todella reippaita ja ihastuttavia, eikä jännitys välittynyt katsomoon saakka lainkaan. Osa tytöistä esiintyy uudelleen jo sunnuntaina Cailap Asemalla 30.10. ja tytöt ovat mukana myös marraskuun lopulla TLS:n luokkakisassa ja Asematapahtumassa. Kaikkien syyskausi huipentuu seuran omaan TNV Cupiin lauantaina 10.12.

Karneolit esiintyivät ensi kertaa Katselmuksessa, mutta ensikertalaisten jännitystä ei esityksestä huomannut. Tytöt esiintyivätkin oikein hienosti ja iloisesti. Seuraavan kerran reippaiden tyttöjen menoa voi seurata joulukuussa TNV Cupissa. Lupiinit esiintyivät kahdella kokoonpanolla Lupiinit Lime ja Lila, tytöt viihdyttivät katsojia kauniissa liloissa puvuissa naruohjelmallaan.  Katselmuksessa ohjelmat sujuivat hyvin. Tavoitteena on Lupiineilla siisti kokonaisuus tulevissa kisoissa. Seuraavaksi Lupiinit nähdään marraskuussa alueen asemalla ja TNV Cupissa. Pink -joukkueen syyskausi oli lähtenyt myös hyvin käyntiin. Pink -joukkueen syksyn kilpailuohjelma oli vauhdikas ja iloinen vanneohjelma. Myös Pink-joukkuetta voi seurata seuraavan kerran alueen asemalla marraskuussa ja joulukuussa TNV Cupissa.

Kefeidit Red ja Black esittivät Katselmuksessa pallo-ohjelmansa. Tytöt olivat kehittyneet paljon ja se näkyi iloisena tekemisenä. Tytöt kilpailevat seuraavan kerran 10-12v kilpasarjassa aluekisoissa marraskuussa 12.11. Kupittaan urheiluhallilla. Kefeidit Blue esittivät myöskin oman pallo-ohjelmansa katselmuksessa. Valmentaja tuntui olevan tyytyväinen tyttöjen esitykseen, seuraavan kerran 10-12v mestaruussarjassa kilpailevat tytöt pääsevät näyttämään taitojaan TUL:n piirikisoihin marraskuun alussa. Timatixit esiintyivät kokoonpanoilla Timantix X ja Y. Molemmat onnistuivat Katselmuksessa erinomaisesti, vanneohjelmaa vauhditti Jarre-Michel Jarren musiikki. 10-12v kilpasarjassa kilpailevat Timantixit kilpailevat myöskin seuraavaksi TUL:n piirikisoissa.

Timantit ovat siirtyneet kilpailemaan 12-14v kilpasarjaan ja Katselmuksessa tytöt esittivät uuden, kauniin vanneohjelmansa. Tytöt esittivät siistin, tyylikkään ja onnistuneen kokonaisuuden. Myös valmentajat vaikuttivat tyttöjen suoritukseen tyytyväisiltä. Seuraavan kerran Timantit ovat kilpailemassa marraskuun alussa TUL:n piirikisoissa.

Strassirytmisistä esiintyivät Mirjam ja Katariina. Tytöt ovat kehittyneet valtavasti lyhyessä ajassa, esiintyminen oli siistiä ja varmaa. Mirjam, Katariina ja muut strassit pääsevät esiintymään taas pian, tytöt ovat mukana Minirytmisten tapahtumassa Töölön kisahallissa tänä viikonloppuna.

Ensi kertaa Katselmuksessa esiintyi myös uusi 12-15v tanssijoukkue Enerteens ja yli 16-vuotiaiden tanssijoukkue Energizer. Enerteens esitys oli nimeltään Behind the mask ja Energizerin Glam. Tytöt saivat Katselmuksesta hyvää esiintymiskokemusta ja tanssi toi sopivaa vaihtelua muuten niin voimistelupainotteiseen valmennuksen Katselmukseen.

Tähtirytmisten Mina esitti kauniisti ja hyvin varmasti oman vapaaohjelmansa. Julia sen sijaan vakuutti katsomon taitavalla ja varmalla pallo-ohjelmallaan. Maiju päätti oikeutetusti Katselmuksen upeasti nauhaohjelmallaan. Tähtirytmisillä on luvassa kauden aikana vielä monia jännittäviä kilpailuja

TNV kiittää kaikkia osallistumisesta Katselmuksen järjestelyihin ja toivottaa kaikille onnea & menestystä syksyn kilpailuihin!

 

……. 
   —–