Cailap-asema Kupittaan Urheiluhallissa

Lahjan Tytöt järjestivät Kupittaan Urheiluhallissa Cailap-asematapahtuman sunnuntaina 30.10.2011. TNV:tä tapahtumassa edustivat Glitterirytmiset. Tytöt esittivät samat ohjelmat kuin perjantain seurakatselmuksessa. Osa esitti välineohjelmansa ensimmäistä kertaa asematapahtumassa.Tällä kertaa kaikki muistivat ohjelmansa loppuun asti. Ohjelmat esitettiin hymyt huulilla ja iloisin ilmein.

Esityksensä jälkeen pienet voimistelijat siirtyivät katsomoon onnellisen näköisinä ja hyvillä mielin he kannustivat tovereitaan tapahtuman loppuun asti. Tyttöjä tapahtumassa valmensi Maiju Korpela ja arvina asemalla oli Noora Palmroos. Loppuhuipennukseksi tytöt pääsivät yhteiskuvaan Muumipeikon kanssa. Kiitokset Muumille ja erityisesti Lahjan Tytöille hyvin järjestetystä asematapahtumasta. Suurkiitos myös Maijulle!