TNV:n huippusuosittu alkeisvalmennus uudistuu!


Vuonna 2012 TNV tarjoaa sekä joukkuevoimisteluun että rytmiseen voimisteluun painottuvat alkeisvalmennusryhmät.  Alkeisvalmennusryhmät ovat avoimia kaikille voimistelusta ja esiintymisestä kiinnostuneille tytöille – kaikki halukkaat mukaan.


Alkeisvalmennusryhmät ovat valmennuspolun ensimmäinen etappi. Kaikilla alkeisvalmennustunneilla harjoitellaan innostavalla tavalla voimistelun perusteita ja lajitaitoja: harjoitellaan perusvoimisteluliikkeitä, venytellään, kokeillaan erilaisia välineitä ja kehitetään leikinomaisin tavoin liikkuvuutta, ketteryyttä, vartalonhallintaa ja tasapainotaitoa. Alkeisvalmennusharrastus antaa hyvää pohjaa kaikenlaiselle liikkumiselle ja harrastamiselle! Sekä joukkuevoimisteluun että rytmiseen voimisteluun painottuvista alkeisvalmennusryhmistä voi siirtyä joukkuevoimistelu-, rytmisen voimistelun, tanssi- tai harrasteryhmiin.

Rytmiseen voimisteluun painottuva alkeisvalmennusryhmä harjoittelee sunnuntaisin ja joukkuevoimisteluun painottuva maanantaisin. Maanantairyhmien ensimmäinen kerta on 9.1.2012 ja sunnuntairyhmän 15.1.2011. Ensimmäisellä kerralla on ilmainen tutustuminen ja ryhmiin ilmoittaudutaan ensimmäisellä kerralla.

Ryhmissä on koulutetut, oman voimistelu-uran omaavat valmentajat. Rytmiseen voimisteluun painottuvan alkeisvalmennusryhmän valmentajina toimivat rytmisen voimistelun tuomari Elina Nikkanen ja Ida Utunen. Joukkuevoimistelun painottuvan alkeisvalmennusryhmän valmentajina toimivat Suvi Äijälä ja Eevaleena Virtanen.

Rytmiseen voimisteluun painottunut alkeisvalmennus -ryhmä keväällä 2012

Ikäryhmä
Harjoitusaika
Harjoituspaikka
05-07-syntyneet sunnuntaisin 17.15-18.00 UUSI RYHMÄ, TILAA! Energym, Satumaa

Joukkuevoimisteluun painottuneet alkeisvalmennus -ryhmät keväällä 2012

Ikäryhmä
Harjoitusaika
Harjoituspaikka
06-07 -syntyneet maanantaisin 18.30-19.15 TÄYNNÄ! Energym, Satumaa
03-05 -syntyneet maanantaisin 19.15-20.15 TILAA! Energym, Satumaa

TNV:n valmennukseen voit tulla tutustumaan Tammistartissa 8.1.

Kutsumme myös kaikki voimistelusta kiinnostuneet lapset ilmaiseksi tutustumaan valmennukseen Tammistarttiin:

  • 06-07 syntyneet, klo 14.15–15.15, Energialähde
  • 03-05 syntyneet, klo 15.30–16.30, Energialähde

 

Lisätietoa TNV:n alkeisvalmennuksesta ja Tammistartin näytetunneista saat TNV:n valmennusvastaavalta Laura Nikkaselta:

Laura Nikkanen

laura.nikkanen(at)utu.fi

040 5132923