Glitterirytmisten Gabi voimisteli Venäjällä pronssille, upea kisamatka takana!

HämVS:n Maria ja TNV:n Gabi ja krokot TNV:n Glitterirytmisten Gabriella Sokolova ja valmentaja Noora Palmroos saivat upeita kulttuuri- ja voimistelukokemuksia Venäjän harjoittelu- ja kilpailumatkalla 26.12.-30.12, kun Venäjän Zhukovskiin lähdettiin HämVS päävalmentaja Emma Kurjen delegaatiossa. Ensimmäisellä kansainvälisellä kisamatkallaan Gabi saavutti upean pronssisijan 2004 syntyneiden sarjassa!

Emma Kurjen ja Zhukovskin Olympiavalmennuskoulun ”Meteorin” välinen yhteistyö on kestänyt pitkään ja nyt kahtena vuonna mukana on ollut myös TNV:n voimistelijoita ja valmentajia, kiitos siitä Emmalle! Matkalla olivat mukana Hämeenlinnasta matkanjärjestäjä-tuomari Emma sekä voimistelijat Oona ja Maria TNV:n kaksikon lisäksi.

Matka alkoi Tapaninpäivän iltana 26.12. Varsinainen kisapäivä oli 28.12, jolloin Gabi osallistui vapaaohjelmalla vuonna 2004 syntyneiden sarjaan. Kisahetki oli Gabille jännittävä ja muutama kyynelkin ehti vierähtää jännityksestä juuri ennen suoritusta. Kisamatolla nähtiin kuitenkin lahjakkaan voimistelijan tuttu, loistava hymy sekä upeat ojennukset ja niinpä Gabi voimistelikin hienosti 3. sijalle 18 voimistelijan joukossa. Upea sijoitus ensimmäisessä kansainvälisessä kilpailussa!

Omien suoritusten jälkeen tytöt saivat ihailla muiden voimistelijoiden suorituksia, joita oli opettavaista katsella. Kisassa nähtiin mm. rytmisen voimistelun kolminkertainen maailmanmestari Irina Devina ja MM-kisojen hopeamitalisti Irina Jakunina. Kisapäivän lopuksi tytöt esiintyivät illan Gaalassa tonttutanssilla.

Gabille kisakokemuksesta jäi hyvä mieli ja palava halu lähteä uudellen. Nuoresta iästään huolimatta Gabi pärjäsi reissussa hienosti ja sai paljon uusia ystäviä. Gabi mukaan kisajärjestäjät olivat kaikki todella kilttejä ja pitivät todella hyvää huolta. Myös Tseburashkassa nähty upea joulushow ihastutti! Venäjän harjoituksissa aika kului niin nopeasti, että 3 tunnin harjoituksen jälkeen gabi luuli olleensa salilla vaan tunnin. Gabi oli sitä mieltä että on kannattanut harjoitella kovaa ja aikoo toki jatkossakin tehdä niin!

Noora ja Gabi kiittävät koko TNV:n puolesta  Emmaa ikimuistoisesta ja opettavaisesta matkasta. Gabi kiittää lisäksi Oonaa ja Mariaa hauskasta matkaseurasta ja kannustuksesta. Onnea valmentajille ja tytöille menestyksestä! Katso HämVS -juttu kisamatkasta täältä.

 Nooran ja Gabin Venäjän kisamatkakuvia