Perinteinen Loppiaistreeni Hämeenlinnassa

Glitterit ja pari Kristallia osallistuivat kaksipäiväiseen treenileiriin, joka pidettiin Hämeenlinnassa, Hämeenkaaren liikuntahallilla. Tytöt saivat taas osallistua Hämeenlinnan Voimisteluseuran järjestämälle leirille.Treenipäiviin oli suunniteltu monipuolista ohjelmaa: Perustreenistä akrobatiaan, vanne-, nauha- ja naruvälinetekniikasta venyttelyyn ja ketteryyteen. Päivien aikana tytöt oppivat paljon uusia asioita, kehittyivät eteenpäin ja saivat uusia ystäviä. Perjantai-illalla oli yhteinen ruokailu ja yöksi siirryttiin Punavuoren liikuntasalin lattialle siskonpetipatjoille. Tyttöjen mukana treenisalissa valmentajana oli Noora Palmroos ja kuljetus/aamupala -avustajina muutama äiti.

Tytöt kiittävätkin Nooraa mahdollisuudesta lähteä treenaamaan Hämeenlinnaan sekä Hämeenlinnan Voimisteluseuraa, joka otti heidät vastaan. Erityiskiitos Emma Kurjelle ja muille paikalla olleille valmentajille. Tytöistä leiri oli oikein onnistunut. Hymyt huulilla muisteltiin hauskoja treenikokemuksia ja varsinkin aamulla monien lihakset muistuttivat edellisen päivän hyvin tehdyistä harjoituksista. Vielä kotimatkalla, auton takapenkillä mietittiin tehtyjä harjoituksia ja kerrattiin kivoja tapahtumia.