Tixian joukkueet ohjelmaleirillä

Tixia-joukkueet pitivät kahden päivän treenileirin 20.1-21.1.2012 Hirvensalon Suvituulessa. Leiri alkoi perjantai-iltapäivällä majoittumisella ja taloon tutustumisella. Sitten oli vuorossa molempien joukkueiden yhteinen alkulämmittely ja venyttelyt isossa liikuntasalissa. Tämän jälkeen salin väliverho laskettiin alas ja molemmat joukkueet aloittivat kevään kilpailuohjelmansa harjoittelun. Parin tunnin ohjelmatreenien jälkeen vapaaohjelmat olivatkin menneet aimo harppauksen eteenpäin. Illalla saunottiin ja uitiin. Vesi uima-altaassa oli 32-asteista, joten sieltä ei olisi millään malttanut nousta ylös. Ennen nukkumaanmenoa syötiin vielä herkullista pitsaa. Osa huoneista meni nukkumaan aikaisemmin, mutta osassa huoneista naurettiin ja höpötettiin pitkälle yöhön.

Aamulla kaikki heräsivät kuitenkin ajoissa aamupalalle ja sitten oli taas treenien vuoro. Lauantaipäivän kolmen tunnit treenit menivät tytöistä paljon perjantaita nopeammin. Salissa vallitsi innostunut tunnelma. Päivän päätteeksi oli toinen kilpailuohjelma kokonaan valmis ja toisestakin puuttuu enää lopusta pari liikesarjaa. Kaikki olivat todella tyytyväisiä leiripäivien antiin. Tavoitteet eli kilpailuohjelmien eteenpäin vieminen ja joukkuehengen kasvattaminen onnistuivat hienosti. Tästä on hyvä jatkaa ohjelmien viimeistelyä ja hiontaa kohti seuran katselmusta ja kevään kisakoitoksia.