Maiju Korpela edusti valmentajineen Turun kaupungin liikuntalautakunnan juhlassa

Varsinais-Suomen paras rytminen voimistelija Maiju Korpela edusti 27.1.2012 TNV:tä valmentajien Noora Palmroosin ja Anni Aholan kanssa Turun akatemiantalolla kaupungin liikuntalautakunnan järjestämässä gaalassa, jossa juhlittiin perinteikästä turkulaista urheiluseuratyötä ja vuoden 2011 urheilusaavutuksia.

Vuosi 2011 oli vapaaehtoistyön teemavuosi. Juhlassa liikuntalautakunnan puheenjohtaja ja seuramme valmentaja Saara-Sofia Sutela piti motivoivan puheen seuratyön tärkeydestä. Myös arkkipiispa emeritus John Vikström puhui urheilun terveellisyydestä ja merkityksestä elämänlaatuun. Esiintyjinä olivat Aino-kuoro ja Sohon Torwet.  Ruokailun ohella kuunneltiin haastatteluita seura-aktiivien omasta työstä urheiluseuroissa. Juhlassa palkittiin Vuoden sinettiseura ja seuratyöntekijä.

Kiitos Turun liikuntalautakunnalle hienosta juhlasta!

Turun kaupungin uutisen juhlaillasta näet täältä.