Minirytmisten leirillä opittiin uutta ja löydettiin uusia kavereita

Suomen Voimisteluliiton Minirytmisten avoin leiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 4.-5.2. keräsi mukaan noin 150 pientä voimistelijaa. TNV:stä voimistelijoita oli leirillä kattava edustus: paikalla oli jopa 21 TNV:n 2000-2005-syntyneistä rytmisistä voimistelijoista.

Leirillä oli myös monia ensikertalaisia, joista pienimmillä oli ikää vasta 7-vuotta. Nuoret voimistelijat pärjäsivät reippaasti ja lähtivät kotiin mukanaan paljon uutta itseluottamusta. Lajiharjoittelun lisäksi leirillä tutustuttiin myös tanssiin ja telinevoimisteluun. Palautteissa erityistä suosiota nautti Santerin ohjaama telinevoimistelu – myös kansalliselle leirille ensimmäistä kertaa osallistuneiden Glitterirytmisten Nanakan, Gabin ja Kertun mukaan ”telinevoikka oli kivaa vaihtelua ja sitä olisi voinut olla useamminkin!”

Kahden päivän aikana opittiin paljon uutta ja tutustuttiin uusiin kavereihin. ”Oli kivaa, kun oli erilaisia tunteja ja valmentajia. Leiri oli aika rankka, mutta silti tänne voitaisiin tulla useamminkin!”, Nanaka, Gabi ja Kerttu  summaavat kokemuksia kotimatkalla.

Kiitos paikalla olleille TNV:n valmentajille Noora Palmroosille, Mia Ranteelle, Minttu Ranteelle sekä ryhmien huoltajille!


Alimmassa kuvassa pienet TNV:läiset leirin lopuksi. Ylhäällä vanhemman ryhmän voimistelijat Mina, Julia ja Mirjam talvisessa tunnelmassa .