Julialle pronssia ikäkausikilpailuista!

Rytmisen voimistelun kevään kilpailukausi lähti käyntiin sunnuntaina 19.2 Suomalaisen Voimisteluseuran järjestämässä yksilöiden ikäkausikilpailussa, jonka yhteydessä käytiin myös yksilöiden ja jukkueiden PM-karsinnat.

TNV:tä kilpailussa edusti Julia Laine ja Mina Koski 12-vuotiaiden sarjassa, jossa kilpailtiin kolmella välineellä. Julia ylsi kovassa kilpailussa hienosti pronssille. Kilpailun voitti Elisen Rebecca Gergalo, toiselle sijalle voimisteli Elisen Olivia Ishii.  Mina Koski oli 12-vuotiaiden sarjassa kilpailun seitsemäs. 11-vuotiaiden sarjassa seuraa edusti 15.sijalle voimistellut Mirjam Nieminen. Julian, Minan ja Mirjamin valmentajana kilpailuissa oli mukana Eveliina Koskelo.

8-10 -vuotiaiden sarjassa TNV:tä edusti  16. sijalle voimistellut Senja Aaltonen,  14. sijalle voimistellut Emilia Ojala ja 13. sijalle voimistellut Emilia Liukkunen. Tyttöjen valmentajana oli mukana Minttu Ranne.

Kiitos kilpailun järjestäjälle ja onnittelut menestyneelle Julialle valmentajineen! Kaikki kilpailun tulokset löydät täältä.

Julia Laine naruohjelmallaan

Julia Laine naruohjelmallaan