Enerchics ja Energizer edustavat 3.3. Tanssin pyörteissä Liedossa

Seuran tanssijoukkueet Enerchics ja Energizer edustavat 3.3. Lietohallissa pidettävässä Tanssin pyörteissä -tanssikatselmuksessa yli 16-vuotiaiden sarjassa. Chicsit ovat saaneet ihanan Lotta Lähteenmäen takaisin Yhdysvalloista ja joukkue kisaa tapahtumassa uudella showllaan. Gizerit ovat tehneet myös pari kuukautta uutta streetimpää koreografiaa tutun Jenny Pitkäkasken ohjauksessa. Molemmissa joukkueissa nähdään vanhojen tuttujen tanssijoiden lisäksi myös uusia tyttöjä. Molemmat joukkueet toivovat suuria kannustusjoukkoja tapahtumaan, jossa kisaa yli 20 joukkuetta kymmenestä eri seurasta.

Kilpailu alkaa Lietohallissa klo 12.00 ja sisäänpääsymaksu on 4€ (alle kouluikäiset ilmaiseksi)

Tapahtumaa järjestävän Liedon Lujan tanssikatselmus-sivulle tästä

Enerchicsien Cassu ja Hanna valmiina kisaamaan taas Lotan komennuksessa

Janita kokeilee siipiään Chicsien kanssa, Crista ja Rosa jatkavat varmaa suorittamistaan Gizerien ohjelmassa