Valmennuksen katselmuksessa nähtiin voimistelun iloa!

TNV:n valmennuksen katselmuksessa lauantaina 3.3. Samppalinnan palloiluhallissa nähtiin niin joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun ohjelmia. Tapahtuman juonsi perineisesti valmennusvastaava Laura Nikkanen. Kaikki joukkueet ja yksilöt saivat esiintymiskokemuksen lisäksi palautetta tuomareilta, johon tänä keväänä kuuluivat: Sini Kotilainen, Suvi Lax, Karoliina Nevä ja Suvi Äijälä. Kevään Katselmukseen eivät tällä kertaa osallistumaan tanssijoukkueet, jotka olivat edustamassa seuraa Tanssin pyörteissä tapahtumassa. Useiden sairastapausten vuoksi myös Geminit, Bolidit, Kipinä- ja Kimallerytmiset eivät valitettavasti voineet osallistua kevään Katsemukseen.

Seuran pienimpiä tänä syksynä Katselmuksessa edustivat Kristalli- ja Glitterirytmiset. He saivat jälleen arvokasta esiintymiskokemusta. Tytöt olivatkin todella reippaita ja ihastuttavia, eikä jännitys välittynyt katsomoon saakka lainkaan.

Karneolit esiintyivät nyt toista kertaa Katselmuksessa. Tytöt esiintyivätkin oikein hienosti ja iloisesti uusissa säihkyvän sinisissä jumppapuvuissaan. Seuraavan kerran reippaiden tyttöjen menoa voi seurata maaliskuussa Mäntsälässä Mustan kissan asemalla. Lupiinit esiintyivät kahdella kokoonpanolla Lupiinit Lime ja Lila, tytöt viihdyttivät katsojia kauniissa liloissa puvuissaaan. Katselmuksessa ohjelmat sujuivat hyvin. Tavoitteena on Lupiineilla siisti kokonaisuus tulevissa kisoissa. Seuraavaksi Lupiinit nähdään myöskin Mäntsälässä. Pink -joukkueen kevätkausi oli lähtenyt myös hyvin käyntiin. Pink -joukkueen kevään kilpailuohjelma oli kaunis ja iloinen vapaaohjelma. Myös Pink-joukkue matkustaa seuraavaksi esiintymään Mäntsälään.

10-12-vuotiaiden joukkueet Black, Blue ja Kolibrit esittivät Katselmuksessa uuden vapaaphjelmansa. Tytöt olivat kehittyneet paljon ja se näkyi iloisena tekemisenä. Tytöt kilpailevat seuraavan kerran TUL:n piirikisoissa Liedossa.

Tixiat esiintyivät kokoonpanoilla Tixia F ja T. Molemmat onnistuivat Katselmuksessa erinomaisesti. Molemmat Tixiat ovat siirtyneet nyt kilpailemaan 12-14- vuotiaiden sarjaan. Seuraavaksi tytöt kilpailevat TUL:n piirikisoissa.

16-18-vuotiaiden joukkue Sendica ilahdutti tyylikkäällä ja hienolla ohjelmallaan katsojia. Sendica kilpailee myöskin seuraavaksi TUL:n piirikisoissa.

Strassirytmisistä esiintyi ainoastaan Katariina, joka on kehittynyt valtavasti lyhyessä ajassa, esiintyminen oli siistiä ja varmaa.

Tähtirytmisten Mina esitti kauniisti ja hyvin varmasti oman pallo-ohjelmansa. Julia sen sijaan vakuutti katsomon taitavalla ja varmalla naruohjelmallaan.

TNV kiittää kaikkia osallistumisesta Katselmuksen järjestelyihin ja toivottaa kaikille onnea & menestystä kevään kilpailuihin!