Kertulle ja Gabille kilpailukokemusta Iittalan ikäkausi-kilpailuista

Viikonloppuna 24.-25.3. Hämeenlinnan Voimisteluseura järjesti rytmisen voimistelun ikäkausikilpailut Iittalahallissa. Kilpailu oli koonnut yhteen runsaslukuisen osallistujajoukon  pienimmistä voimistelijoista aina naisten sarjan kansainvälisen tason urheilijoihin asti. Kilpailu alkoi lauantaiaamulla 8-10 -vuotiaiden sarjalla, jossa TNV:tä edustivat Glitterirytmisten Kerttu Viitakangas ja Gabriella Sokolova. Kertulle ja Gabille kilpailu oli  hieno mahdollisuus harjoitella ja kartuttaa kilpailukokemusta. Tytöt kilpailivat taitavassa joukossa naru- ja vanneohjelmilla. Tyttöjen valmentajana kisassa toimi Maiju Korpela, joka oli pääosin tyytyväinen kisapäivän antiin. ”Molempien ensimmäinen kisa oli narulla ja naruohjelmissa jännittyneisyys näkyi. Molemmat suoriutuivat kuitenkin koko kisassa odotettua paremmin”, kommentoi Maiju voimistelijoidensa kilpailua.

Kiitokset HämVS:lle hienosta kilpailuviikonlopusta. Kilpailun tulokset löydät täältä.