Kevätnäytös toi lavalle ullakon aarteita diskonukeista pölypalloihin!

TNV:n perinteinen kevätnäytös järjestettiin 2.5.2012 Konserttitalolla. Näytöksiä oli tänä vuonna kaksi erilaista klo 17 ja klo 19.  Näytöksien teemana oli  Ullakon aarteet, ja jos jonkinlaisia asioita, esineitä ja tavaroita ullakolta löytyikin.

Molemmissa näytöksissä nähtiin esityksiä niin harraste- kuin valmennusryhmiltäkin, myös ikähaitarin ollessa huima, aina perheliikunnan vauvoista senioritanssijoihin asti.

Kummankin näytöksen aluksi palkittiin tsempparit sekä hyvin menestyneitä voimistelijoita vuoden varrelta.

Näytöksen aloittivat auringon säteet Blue joukkueelta, sitä seurasivat muun muassa perheliikunnan tilkkupeitto esitys,  tanssijoukkue Enerchicsin barbit, Sendican joutsenet sekä lasten tanssin hiiret.  Näytöksen lopussa nähtiin vielä muun muassa paholaisen soittorasia Dancemix ryhmältä sekä pölypalloja mini-  ja pikkuäijiltä. Yleisö sai siis nauttia varsin monipuolisista ja upeista esityksistä illan aikana.

Kevätnäytös onnistui upeasti. Suuri kiitos siitä kevätnäytöksen järjestelyyn osallistuneille!