TNV:n kevätnäytös: Ullakon Aarteet

 
Glitterit esiintyivät ohjelmalla ”Keskiyön kissat ullakolla”. Glittereistä on koottu kaksi rytmisen joukkuevoimistelun ryhmää. Ryhmät ovat harjoitelleet vapaaohjelmaa ja aikovat esiintyä luokkanousukisoissa ja asemalla toukokuun puolivälissä. Valmentaja Noora Palmroos oli koonnut kevätnäytöksen ohjelman joukkueohjelmista siten, että molemmat ryhmät pääsivät yhtäaikaa lavalle ja esiintymään. Toinen joukkue esitti ohjelman alkuosan ja toinen joukkue loppuosan. Tytöt olivat pukeutuneet mustiin asuihin ja varustautuneet hännillä, korvilla ja viiksekkäällä ilmeellä.
Esitys eteni suunnitelmien mukaisesti ja näytti loistavalle. Tyttöjen kasvoilla näkyi tekemisen riemu. Tavallisesti yksin voimistelevilta tytöiltä sujuu hienosti myös yhteistyö. Joukkuehenki ryhmän sisällä on hyvä. Valmentajina mukana oli Noora Palmroos ja Maiju Korpela.