Onnistumisia rytmisen voimistelun 1. ja 3. luokan kilpailuissa

Rytmisen voimistelun luokkakilpailut järjestettiin Järvenpäässä 5.-6.5.2012. Viikonlopun urakka alkoi lauantaina 1. luokan kilpailulla,jota seurasi samana päivänä 3. luokan kilpailu. TNV:n rytmisen voimistelun vakaasta kasvusta kertoo se, että ensimmäisen luokan kilpailuun osallistui uskomattomat 14 voimistelijaa ja 3. luokassakin 4 voimistelijaa! Kilpailussa edustivat Kipinä- ja Glitterirytmisten pienet voimistelijanalut, valmennuspuolella nähtiin Minttu Ranne, Noora Palmroos ja tuomarina toimi Sini Kotilainen.

Koko 1. luokan kilpailussa voimisteli tällä kaudella jopa 85 voimistelijaa!  Luokan kärjessä nähtiin Tampereen Voimistelijoiden kaksoisvoitto Emma Honkoliinin ja Lila Vanhamäen ottaessa eroa muihin. Kolmannelle sijalle voimisteli HämVS:n Nina Anttila. Heti neljännen sijan saavutti TNV:n Kipinärytmisten Aida Kauppinen. Aida menestyi hienosti myös viime viikonloppuna avoimen kilpailun 1. luokassa. Myös Glitterirytmisten Kerttu Viitakangas voimisteli tiukasti ojentaen, saavuttaen  9. sijan ja palkinnon kilpailussa. Gabriella Sokolova sijoittui 11. sijalle, Leena Seesranta 17. sijalle, Olivia Hovi 20. sijalle, Emilia Heinonen 29. sijalle, Jonna Lehto 33. sijalle, Eva Inginen 36. sijalle ja Vanessa Partanen 37. sijalle. Kisassa edustivat myös hienoilla suorituksilla Nanaka Takegata, Carolina Ilo, Emmi Vappula, Essi Hokkanen  sekä  Mona Hiltunen. Erot tyttöjen välillä olivat todella pieniä. Näet kaikki tulokset täältä.

3. luokassa parhaiten menestyi Emilia Liukkunen voimistellen 26. sijalle huiman 48 voimistelijan joukossa. Myös Enni Bäckman, Emilia Ojala, Polina Jefremova näyttivät taitavia, edellisestä kaudesta kehittyneitä suoriuksia.

Päivän aikana näimme paljon hienoja esityksiä. Oli ilo nähdä voimistelijoiden edistyneen. Onnittelut voimistelijoille valmentajineen menestyksestä ja kiitos kaikille TNV:n pikkurytmisten valmentajille hienosta työstä!  Suuri kiitos myös kisajärjestäjille Elise Järvenpäälle.

Ensi viikonloppuna nähdäänkin TLS:n järjestämissä luokkanousukilpailuissa Turussa rytmisen voimistelun 2-, 4-,6-luokan ja joukkueiden taidonnäytteitä!

TNV:n upeat iloiset voimistelijat 1. luokassa

Aida Kauppinen voimisteli kansallisessa 1.luokassa neljännelle sijalle

Kerttu Viitakangas saavutti kansallisessa 1.luokassa 9.sijan