Glittereiden Kerttu upeasti 9. sijalle 1. luokan luokkakilpailussa!

Rytmisen voimistelun luokkakilpailut järjestettiin Järvenpäässä 5.-6.5.2012. Viikonlopun urakka alkoi lauantaina 1. luokan kilpailulla. TNV:n rytmisen voimistelun vakaasta kasvusta kertoo se, että ensimmäisen luokan kilpailuun osallistui uskomattomat 14 voimistelijaa! Glittereitä valmensi kisassa Noora Palmroos ja tuomarina toimi Sini Kotilainen.

Koko 1. luokan kilpailussa voimisteli tällä kaudella jopa 85 voimistelijaa.  Luokan kärjessä nähtiin Tampereen Voimistelijoiden kaksoisvoitto Emma Honkoliinin ja Lila Vanhamäen ottaessa eroa muihin. Kolmannelle sijalle voimisteli HämVS:n Nina Anttila. Glitterirytmisten Kerttu Viitakangas voimisteli tiukasti ojentaen, saavuttaen  9. sijan ja palkinnon kilpailussa. Gabriella Sokolova sijoittui 11. sijalle ja kisassa edustivat myös hienoilla suorituksilla Glittereiden Nanaka Takegata, Carolina Ilo, Emmi Vappula ja Essi Hokkanen. Erot tyttöjen välillä olivat todella pieniä.

Päivän aikana näimme paljon hienoja suorituksia. Oli ilo nähdä voimistelijoiden edistyneen. Onnittelut voimistelijoille valmentajineen menestyksestä ja kiitos kaikille TNV:n pikkurytmisten valmentajille hienosta työstä!  Suuri kiitos myös kisajärjestäjille Elise Järvenpäälle.

Ensi viikonloppuna nähdäänkin TLS:n järjestämissä luokkanousukilpailuissa Turussa rytmisen voimistelun 2-, 4-,6-luokan ja joukkueiden taidonnäytteitä!

TNV:n upeat iloiset voimistelijat 1. luokassa