Tyttöjen hyvän mielen kilpailuissa hienoja suorituksia ja voimistelun iloa!

Viikonloppuna 5.5. – 6.5.2012 Tampereella kisattiin valtakunnalliset joukkuevoimistelun tyttöjen hyvän mielen joukkuevoimistelukilpailut. Hyvän mielen kilpailut ovat kansalliset tyttösarjojen 10-12 -vuotiaiden ja kilpasarjan 12-14 -vuotiaiden kilpailut ja samalla kauden pääkilpailut, joita varten joukkueet ovat hioneet ohjelmansa mahdollisimman hyviksi. Turun naisvoimistelijoita edusti 10-12 -sarjassa kolme joukkuetta: Kolibrit, Blue ja Black ja 12-14 -vuotiaiden kilpasarjan finaalissa Tixia T.

TNV:n 10-12 -vuotiaiden joukkueista ensimmäisenä suoritti Black. Joukkue ylsi kauden parhaaseen suoritukseen, tytöt voimistelivat yhtäaikaisesti muiden joukkueiden kannustaessa katsomossa. Tulokseksi tuli 7. kategoria, mutta joukkue iloitsi hyvin onnistuneesta suorituksestaan.

Blue paransi huomattavasti harjoitussuorituksesta kisasuoritukseen, mutta suoritus kärsi muutamasta selkeästä virheestä. Joukkue on kauden aikana mennyt eteenpäin yhteentekemisessä ja suoritus oli kuitenkin yhtäaikainen ja kuviot muodostuivat onnistuneesti. Kilpailun tulokseksi tuli 4. kategoria.

Kolibrien kausi on ollut nousujohteinen ja suoritusvarmuus on parantunut huimasti. Joukkue suoritti iloisen ja rytmikkään ohjelmansa joukkueena yhteen tehden, muutama suoritusvirhe ei haitannut kokonaisuutta ja tulokseksi tuli niin ikään 4. kategoria.

12-14 -vuotiaiden kilpasarjan finaali kisattiin 10-12 -sarjan yhteydessä. Upea Tixia T -joukkue ylsi lauantailta sunnuntain finaaliin ja esitti ohjelmansa itsevarmasti ja näyttävästi kauden viimeisessä kilpailussa. Joukkue sijoittui kisassa sijalle 14. Finaalissa joukkueita voimisteli yhteensä 22.

Kuvassa upeat joukkueet, ylimmäisenä Kolibrit, vasemmalla alhaalla Tixia T ja oikealla Blue. Kiitos kaikille mukana olleille valmentajille, kannustusjoukoille ja kiitokset myös järjestäneelle seuralle onnistuneesta kilpailusta! Kaikki tulokset kilpailusta löytyvät täältä.